КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КОНКУРС НА КРАЩИЙ ДИЗАЙН ЛОГОТИПУ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВА З ВИРОБНИЦТВА ВЗУТТЯ «VICELLI»

23 квітня 2024 року в Київському національному університеті технологій та дизайну, за ініціативи Андрія Портнягіна, директора підприємства з виробництва взуття «Vicelli», з-поміж здобувачів освіти факультету мистецтв і моди та факультету дизайну було проведено конкурс на найкращий логотип.

Нині ринок товарів та послуг переповнений пропозиціями. Покупець часто потрапляє в ситуації, коли просто не може обрати один бренд з-поміж багатьох наявних на ринку. Упізнаваний логотип полегшує його позиціонування, створюючи індивідуальний образ товару.

 

У заході взяли участь студенти освітніх програм «Індустрія моди», «Комп’ютерний дизайн в індустрії моди», «Конструювання та технологія швейних виробів», «Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів легкої промисловості», «Графічний дизайн», «Мультимедійний дизайн». Конкурс став потужним стимулом для розкриття таланту молодих дизайнерів. Ми вчергове переконалися, що наші здобувачі освіти талановиті та креативні, і це прекрасно, що у них є можливість демонструвати це!

 

 

 

Кожна з представлених робіт містила кілька версій логотипу, патерни, мокапи та текстове тлумачення. Усі роботи відображали авторський стиль дизайну та оригінальні ідеї конкурсантів. За словами самих організаторів, рівень поданих на Конкурс робіт продемонстрував талант та професіоналізм більшості дизайнерів, тож визначитися з переможцями було не просто.

Роботи конкурсантів оцінював Андрій Портнягін. Згідно з умовами конкурсу ним було відібрано найкращі роботи, автори яких отримали грошові призи та дипломи, а саме;

1 місце – Вероніка Волянська;

2 місце – Ірина Виноградова, Дмитро Пухно;

3 місце – Поліна Білоус, Марія Пономаренко, Тетяна Недзельська.



Решта конкурсантів отримали сертифікати учасників. Крім того, представники підприємства «Vicelli» поділилися враженнями про подані на конкурс роботи і висловили думку про високий рівень дизайнерських ідей, їх графічного виконання та прогресивний підхід до реалізації творчих проектів молодими дизайнерами.

Дякуємо Андрію Портнягіну та всім учасникам за оригінальні та професійні роботи! Щиро вітаємо переможців та бажаємо натхнення, креативних ідей та чекаємо нових зустрічей!

09.05.2024