КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ НА ФАКУЛЬТЕТІ ДИЗАЙНУ

1 травня 2024 року куратори груп зі студентами, які мешкають у гуртожитку № 7 разом з Калиною Пашкевич, деканом факультету дизайну, доктором технічних наук, професором, Наталією Чупріною завідувачкою кафедри мистецтва та дизайну костюма, доктором мистецтвознавства, професором, Данилом Косенком, завідувачем кафедри дизайну інтер’єру і меблів, кандидатом мистецтвознавства та Олександром Васильєвим, заступником декана факультету дизайну з виховної роботи, асистентом кафедри графічного дизайну провели захід із благоустрою прилеглої території гуртожитку № 7.

Під час заходу прибрали прилеглу територію гуртожитку від сміття, опалого листя та обрізаних гілок; пофарбували бордюри. До заходу долучилися представники деканату; куратори факультету дизайну: Анатолій Шаповал, Вадим Батрак, Єлизавета Дерев’янко, Анастасія Куценко, Алла Осадча та інші; комендант гуртожитку Наталія Лігачова та здобувачі освіти: Дар’я Кушнір, Катерина Даниленко, Катерина Недотопа, Аліна Дзепренда, Денис Павлюк, Михайло Юров, Олександр Кузьменко, Владислав Печерський, Олег Опрелянський, Євгеній Корж, Діана Сіроклин, Яна Ходзинська, Богдан Кінах, Максим Ніколаєць, Артур Шершнев та інші.

Такі зустрічі, що традиційно відбуваються на факультеті дизайну та в університеті, сприяють екологічному вихованню молоді та формуванню відповідальності за місце, вулицю, місто у якому мешкаєш, а відтак вихованню любові до рідного краю. Дякуємо всім, хто долучився до заходу! Зробимо цей світ кращим – разом!

Разом – до перемоги!

10.05.2024