КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

VI СТУДЕНТСЬКИЙ САТЕЛІТНИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ СИМПОЗІУМ МІЖНАРОДНОГО ЕЛЕКТРОХІМІЧНОГО ТОВАРИСТВА (ISE) «ПЕРСПЕКТИВНІ МАТЕРІАЛИ ТА ПРОЦЕСИ В ТЕХНІЧНІЙ ЕЛЕКТРОХІМІЇ»

 

22 травня 2024 року Київський національний університет технологій та дизайну, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» під егідою Міжнародного електрохімічного товариства (ISE) проводять VI студентський сателітний регіональний симпозіум «Перспективні матеріали та процеси в технічній електрохімії».

До участі у Симпозіумі запрошуються студенти, аспіранти, докторанти, наукові співробітники, викладачі, молоді вчені, представники підприємств та організацій, усі зацікавлені особи.

Тематика Симпозіуму:

1. Електрохімічні джерела струму.

2. Гальванотехніка та захист металів від корозії.

3. Електрохімічні сенсори та біосенсори.

4. Композитні матеріали спеціального призначення.

5. Сучасні електрохімічні та споріднені технології.

 

Симпозіум буде проведено в змішаному форматі. Учасники можуть доєднатися до роботи Симпозіуму дистанційно на платформі ZOOM.

Участь у Симпозіумі безкоштовна. Наукові праці для публікації приймають до 25 травня 2024 р.

За результатами роботи Симпозіуму буде опубліковано Збірник наукових праць в електронному вигляді. Кращі матеріалознавчі доповіді Симпозіуму можна буде опублікувати в журналі «IOP Conference Series: Materials Science and Engineering», який індексується у базі даних Scopus (безкоштовний друк статей у журналі для учасників з України, 95 євро для міжнародних учасників). Детальна інформація про видання за посиланням https://iopscience.iop.org.

Для складання програми Симпозіуму просимо Вас заповнити реєстраційну форму на офіційному сайті https://isestudents.knutd.edu.ua до 16 травня 2024 (включно). Наукові праці для публікації, оформлені відповідно до авторських рекомендацій, мають бути надіслані на електронну адресу оргкомітету до 25 травня 2024 р.

 

Запрошення на симпозіум

Кафедра хімічних технологій та ресурсозбереження

16.05.2024