КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЛЕКЦІЯ SENIOR FULLSTACK DEVELOPER ВЛАДИСЛАВА МЕТЕЛЕШКА НА ФАКУЛЬТЕТІ МЕХАТРОНІКИ ТА КОМП'ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

16 травня 2024 року відбулася лекція під назвою "Go to IT: millions opportunities" у рамках проведення тижня факультету мехатроніки та комп'ютерних технологій, на яку був запрошений senior fullstack developer Владислав Метелешко.

Захід зібрав студентів та науково-педагогічних працівників факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій для обговорення кар'єрних можливостей у сфері інформаційних технологій та ознайомлення з різними позиціями в IT-компаніях.

На зустрічі обговорювалися професійні шляхи, обов'язки та виклики, з якими стикаються розробники програмного забезпечення (Software Developer), аналітики даних (Data Analyst), дизайнери інтерфейсів користувача (UI/UX Designer), ІТ-менеджери (IT Manager).

Владислав Метелешко поділився власним досвідом та дав поради щодо того, як обрати правильний напрям у кар'єрі, а також розповів про перспективи та тренди у сфері IT.

Після виступу учасники мали можливість поставити запитання спікеру, обговорити цікаві теми у форматі дискусій та взяти участь у нетворкінгу. Студенти високо оцінили корисність заходу, зазначивши, що він допоміг їм краще зрозуміти можливості та виклики, які чекатимуть на них у світі IT.

Зустріч "Go to IT: millions opportunities" стала важливим кроком на шляху до формування нової генерації ІТ-спеціалістів, здатних впевнено крокувати у майбутнє та робити внесок у розвиток технологій.

16.05.2024