КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДЕНЬ КАР’ЄРИ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

У Київському національному університеті технологій та дизайну 30 квітня 2024 року відбулися заходи до «Дня кар’єри». У рамках яких було проведено зустріч студентів Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій та представників роботодавців, які є стейкхолдерами інституту.

На зустрічі були присутні представники роботодавців, а саме: Андрій Оробченко, керівник відділу розрахункових систем САПР інженерної компанії «Технополіс»; Наталія Рижикова, фахівець дирекції з управління персоналом ПрАТ «Національна енергетична компанія «Укренерго»; Роман Куриленко, employer вrand specialist SoftServe; Віталій Сватко, ментор SoftServe Academy; Олександра Ротарь та Марьяна Брацюк, фахівці відділу підбору та адаптації ПрАТ «ВЕНТИЛЯЦІЙНІ СИСТЕМИ» (VENTS); Юлія Харченко, фахівець групи підбору, адаптації та розвитку персоналу ТОВ «КОСТАЛ Україна».

Модератором зустрічі виступив директор інституту Ігор Панасюк.

 

Під час презентацій студентів, які навчаються за спеціальностями 123 «Комп’ютерна інженерія», 124 «Системний аналіз» та 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», було поінформовано про сучасні тенденції та напрями розвитку промисловості в Україні, виклики сучасності та шляхи покращення професійної підготовки фахівців у галузях за якими навчаються здобувачі освіти інституту.

Від SoftServe виступили: Роман Куриленко – employer вrand specialist SoftServe і Віталій Сватко – ментор SoftServe Academy;

Наталія Рижикова представила ПрАТ «Національна енергетична компанія «Укренерго»;

Від ПрАТ «ВЕНТИЛЯЦІЙНІ СИСТЕМИ» (VENTS) виступили Олександра Ротарь та Марьяна Брацюк;

Від ТОВ «КОСТАЛ Україна»: Юлія Харченко.

 

 

Після презентацій представники роботодавців відповіли на запитання студентів. Також відбулося обговорення пропозицій та зауважень стейкхолдерів для подальшого удосконалення освітньо-професійних програм інституту інженерії та інформаційних технологій.

17.05.2024