КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ НАУКИ В УКРАЇНІ

 

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас з Днем науки!

Бути науковцем означає самовіддано працювати та бути відповідальним перед громадою, країною, майбутніми поколіннями.

Ми горді тим, що вчені Київського національного університету технологій та дизайну формують потужний та вагомий науковий потенціал країни, високий професіоналізм яких цінується у всьому світі, забезпечуючи міжнародний імідж України.

У складний та вирішальний період для нашої держави завдяки щоденній наполегливій праці вчені університету бережуть найкращі наукові традиції, продовжують розвивати сучасні наукові школи та продукують технологічні розробки, в першу чергу для захисту військовослужбовців.

Ваша наполеглива дослідницька праця дає можливість інтегрувати наукові результати у сферу промисловості та бізнесу, підвищуючи обороноздатність нашої країни, долаючи глобальні виклики сьогодення. Ми як ніколи згуртовані, відкриті у співпраці із потужними світовими науковими командами з напрацювання стратегічних наукових підходів для післявоєнного відновлення та розвитку України.

Дякую Вельмишановному  колективу, який у важких умовах розвиває нові наукові напрями та впевнено прискорює нашу Перемогу!

Бажаю кожному і кожній з нас – палкої творчої енергії, наснаги, сил та сміливості для нових наукових звершень, миру та віри у власні сили і Перемогу України!

 

З повагою,

Ректор                                                                                Іван ГРИЩЕНКО

17.05.2024