КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СЕМІНАР «ОСОБЛИВОСТІ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ ДО МАГІСТРАТУРИ 2024» НА ФАКУЛЬТЕТІ МИСТЕЦТВ І МОДИ

Цьогоріч відбулися зміни в умовах вступу на навчання на другий (магістерський) рівень вищої освіти. 2 травня 2024 року на факультеті мистецтв і моди Київського національного університету технологій та дизайну відбувся онлайн-семінар для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які планують вступ до магістратури в 2024 році.

На факультеті мистецтв і моди здійснюється набір на навчання до магістратури за такими спеціальностями та освітньо-професійними програмами:  

Доповідь та презентацію про особливості вступної кампанії у 2024 році на семінарі представила Оксана Водзінська, доцент кафедри технології моди.

Вона змістовно розповіла потенційним вступникам про види вступних випробувань, наголосила на необхідності обов’язкового складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ) для вступу до магістратури. Також обов’язковою умовою вступу є складання єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) для спеціальності 015.36 Професійна освіта (за спеціалізаціями) та фахового вступного іспиту (у ЗВО) для спеціальності 182 «Технології легкої проимсловості».

Під час семінару акцентовано увагу на термінах та етапах вступної кампанії, наголошено на умовах проведення основної та додаткової сесій ЄВІ та ЄФВВ, можливості вибору вступником місця їх складання, а також однакових умовах вступу на навчання за державним замовленням та за договором (за кошти фізичних та юридичних осіб). 

Наголошено, що з 7 по 29 травня у КНУТД організовано прийом документів для реєстрації на ЄВІ та ЄФВВ. Чекаємо вступників із документами у деканаті факультету мистецтв і моди (ауд. 1-0360) щодня, окрім вихідних, з 10 до 17 год. Відповідальна за реєстрацію по факультету – заступник декана Тетяна Анатоліївна Дзикович, доцент кафедри технології моди.

Після доповіді здобувачі освіти ставили запитання щодо найбільш складних моментів вступної кампанії, дізнавалися про тонкощі оформлення анкети-заяви, особливості створення електронного кабінету вступника. Учасників семінару зацікавили питання вартості та термінів навчання у магістратурі, особливості вступу для пільгових категорій вступників, можливості навчання за кошти державного замовлення.

Усі бажаючі змогли долучитись та поставити запитання у чаті конференції. Також присутніх заходу було запрошено приєднатися до телеграм-каналу за посиланням  https://web.telegram.org/a/#-4221245130 для подальшого обміну інформацією.

 

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ДО МАГІСТРАТУРИ!

20.05.2024