КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТСЬКИЙ НАУКОВИЙ ГУРТОК «КРЕАТИВНИЙ МЕНЕДЖЕР» КАФЕДРИ УПРАВЛІННЯ ТА СМАРТ-ІННОВАЦІЙ: ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗА 2023–2024 Н.Р.

Упродовж навчального року здобувачі кафедри управління та смарт-інновацій – учасники наукового гуртка «Креативний менеджер» мали можливість розвивати свої дослідницькі компетентності та представляти свої ідеї на національному та міжнародному рівнях.  

Тематичні засідання гуртка, які відбувалися щомісяця, були присвячені вивченню методів проведення дослідження у галузі 07 «Управління та адміністрування»; розвитку навичок пошуку джерел інформації, особливо статистичних даних; набуттю досвіду презентації результатів досліджень.

 

17 листопада 2023 року студенти ОП Менеджмент взяли участь у ІV Міжнародній науковій студентській конференції «Менеджмент: виклики та перспективи», яка відбулася на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

26 жовтня 2023 року на Міжнародному конкурсі «Public and Corporate Management» двоє наших здобувачів освіти стали переможцями, а саме: О. Малюшенко, отримала Диплом ІІІ ступеня та О. Оніщенко, отримав, Диплом ІІ ступеня.

 

Студенти кафедри управління та смарт-інновацій були активними учасниками ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів «Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях» (29.03.2024 р.).

18 квітня 2024 року здобувач ОП «Менеджмент» О. Ткаченко достойно представив КНУТД на Всеукраїнському інтелектуальному змаганні серед студентів, що навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент», яке відбулося в Одеському національному економічному університеті. Олександр представив роботу з теми «Управління інтелектуальною власністю підприємства задля активізації інноваційної діяльності в період повоєнного відновлення».

 

25 квітня 2024 року А. Чмельова, студентка кафедри управління та смарт-інновацій презентувала наукову роботу, виконану в співпраці зі студентом Карагандинського технічного університету С. Соколовим, з теми «Цифровий менеджмент як механізм підвищення ефективності діяльності підприємства» на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Управлінські, соціальні та поведінкові науки у реалізації засад сталого розвитку» в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу. Щиро вдячні організаторам конкурсу, які, як завжди, все організували на високому професійному рівні.

Рік ще не завершився, а тому здобувачі кафедри управління, традиційно, готуються презентувати свої наукові результати та представляти Київський національний університет технологій та дизайну на наступному міжнародному конкурсі!

20.05.2024