КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ЗАХІД «ПРОФЕСІЯ МАРКЕТОЛОГ: ВІД НАВЧАННЯ ДО ПЕРШОЇ РОБОТИ»

Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір свого місця в житті, подальшого шляху навчання та праці. 

У рамках профорієнтаційних заходів кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну протягом двох місяців відбулися зустрічі науково-педагогічних працівників, здобувачів освіти спеціальності 075 «Маркетинг» з учнями 10–11 класів закладів освіти, що розташовані в м. Києві, Київській області та м. Овруч.

Спеціальність 075 «Маркетинг» незмінно тримається у п’ятірці найбажаніших спеціальностей у вступників. Такий інтерес пояснюється популярністю професії маркетолога та великою кількістю спеціалізацій, де кожен випускник зможе знайти себе, від маркетолога-аналітика до піарника чи фахівця із цифрового маркетингу.

Здобувачі освіти Анна Куницька, Анна Пірієнко, Анастасія Чугуєва, Андрій Сінчук  презентували учням ліцеїв, гімназій, шкіл, коледжів бакалаврські програми «Маркетинг» та «Digital маркетинг», розповідали про переваги навчання та про цікаві й насичені студентські будні в Київському національному університеті технологій та дизайну.

Учні активно ставили запитання, цікавились можливостями та досвідом, програмами міжнародної мобільності. Також багато питань було присвячено вимогам до вступу, особливостям навчання та можливостям майбутнього працевлаштування.

Наприкінці кожної зустрічі студенти запрошували учнів на Дні гостинності факультету управління та бізнес-дизайну.

У травні на профорієнтаційному заході ECONOMICS DAY у КНУТД  декан факультету Олександра Ольшанська разом із завідувачем кафедри Оленою Євсейцевою та науково-педагогічними працівниками Світланою Бебко, Катериною Шіковець, Галиною Квіта, Діаною Вдовиченко гостинно зустріли в КНУТД майбутніх маркетологів та привітали від імені ректора університету Івана Грищенка, доктора економічних наук, професора, академіка НАПН України.

Також їх ознайомили із музеями, навчальними аудиторіями університету та пригостили смачними тістечками.

На завершення заходу всіх запросили на святковий концерт. Студенти факультету управління та бізнес-дизайну підготували для гостей справжній сюрприз, їхні виступи були яскравими й незабутніми та дуже сподобалися присутнім.

Щиро дякуємо керівникам та вчителям закладів освіти:

Ліцею № 29 Оболонського району міста Києва імені П. Калнишевського;

Школи І–ІІІ ступенів № 8 Оболонського району міста Києва; Гімназії № 9 міста Києва; Спеціалізованої школи № 14 імені С.Ф. Грушевського міста Києва;

Овруцького професійного ліцею; Ліцею № 1 м. Овруч; Ліцею № 2 м. Овруч

за плідну співпрацю!

28.05.2024