КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ У КОНКУРСІ «МОТИВАЦІЯ НЕСКОРЕНИХ 2.0»

Здобувачі освіти кафедри мультимедійного дизайну беруть активну участь у різноманітних конкурсах професійного спрямування. Це є важливою складовою освітнього процесу та професійного розвитку майбутніх мультимедійних дизайнерів. Участь у таких конкурсах надає можливість продемонструвати свої творчі здібності, застосувати теоретичні знання на практиці та випробувати свої сили в реальних умовах.

Один з таких конкурсів – «МОТИВАЦІЯ НЕСКОРЕНИХ 2.0» у рамках соціального проєкту ”Scholarship в Україні”. Мета конкурсу – надати можливість для закладів освіти заявити про свої сильні сторони з допомогою креативних студентів.

Здобувачі освіти третього курсу навчання кафедри мультимедійного дизайну Поліна Квятковська та Дарина Козачище, які навчаються на ОП «Мультимедійний дизайн», під керівництвом Олени Васильєвої, завідувачки кафедри та Анатолія Шаповала, доцента кафедри, взяли участь у цьому конкурсі. Вони створили відеоролик за темою «Імпульс освіти: конкурс креативних презентацій українських освітніх закладів», що презентує факультет дизайну нашого університету та освітні програми кафедр факультету. Ця відеоробота стала яскравим прикладом творчості та креативного підходу студентів кафедри мультимедійного дизайну.

Відео робота студентів кафедри мультимедійного дизайну в рамках проєкту «Scholarship в Україні»

Бажаємо нашим талановитим студентам перемоги у конкурсі!

28.05.2024