КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЛЕКЦІЯ АДВОКАТА, ГОЛОВИ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «БАЖАЮЧІ ДОПОМОГТИ» ОЛЕКСАНДРА КИЛИБИ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ІНСТИТУТУ ПРАВА ТА СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

23 травня 2024 року в рамках тижня Інституту права та сучасних технологій в Київському національному університеті технологій та дизайну для здобувачів вищої освіти Інституту права та сучасних технологій відбулася лекція адвоката, голови громадської організації «Бажаючі допомогти» Олександра Килиби на тему: «Безбар’єрний доступ ветерана до правосуддя».

Під час лекції Олександр Килиба презентував проєкт «Безбар’єрний доступ ветерана для правосуддя», який громадська організація «Бажаючі допомогти» реалізовує за підтримки ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID). Олександр Килиба зазначив, що за час протягом якого реалізується проєкт послугами громадської організації «Бажаючі допомогти» скористалися 130 ветеранів, а про сам проєкт дізналися 5 тис. осіб.

Впродовж лекції Олександр Килиба зосередив увагу на розв’язанні основних системних проблем у сфері забезпечення, реалізації та захисту прав і свобод, що постали перед суспільством в умовах війни.

В ході заходу відбулися перемовини про можливість долучення до проєкту «Безбар’єрний доступ ветерана для правосуддя» здобувачів вищої освіти кафедри приватного та публічного права.

Після завершення лекції між КНУТД та громадською організацією «Бажаючі допомогти» було укладено Меморандум про співробітництво та договір на проведення практики здобувачів вищої освіти кафедри приватного та публічного права.  

Щиро вдячні Олександру Килибі за цікаву, змістовну та корисну лекцію!

28.05.2024