КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СПІВПРАЦЯ КНУТД З УКРАЇНСЬКОЮ АСОЦІАЦІЄЮ МАРКЕТИНГУ

17–19 травня 2024 р. завідувачка кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну Олена Євсейцева, взяла участь у семінарі викладачів з маркетингу та реклами «Імплементація в навчальний процес закладів освіти теми протидії дискримінації в рекламі», який було організовано Індустріальним ґендерним комітетом з реклами та ГО «Українська Асоціація Маркетингу».

 

Семінар зібрав в одному залі викладачів із 15 областей України, представників ДПСС України та юристів.

 

Спікерами в насиченій програмі заходу були:

  • Ірина Лилик, голова Індустріального ґендерного комітету з реклами, президент ГО «Українська Асоціація Маркетингу»;
  • Богдан Басій, координатор проєктів Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні;
  • Юрій Сахно, головний спеціаліст Відділу контролю за рекламою та дотриманням антитютюнового законодавства ДПСС;
  • Олена Андрієнко, заступниця директора з правових питань Publicis Groupe Ukraine;
  • Олена Бучинська, членкиня Наглядової ради ВРК з питань GR, правового регулювання рекламної діяльності, аналізу законопроєктів, що стосуються рекламної сфери;
  • очільники регіональних представництв Індустріального ґендерного комітету з реклами.

 

Фахівці разом аналізували сучасні тенденції на ринку реклами та обговорювали заходи щодо протидії дискримінації за ознакою статі в умовах війни, ділилися кращими кейсами та науковими напрацюваннями. За результатами семінару у 18 провідних закладах України здобувачі обговорюватимуть поняття дискримінації за ознакою статі в рекламі на парах, навчаться виявляти дискримінаційну рекламу, розумітимуть її наслідки для брендів та суспільства.

 

Семінар провели Індустріальний ґендерний комітет з реклами в партнерстві з Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні. 

Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну щиро дякує Українській Асоціації Маркетингу і Представництву Фонду імені Фрідриха Еберта в Україні за надзвичайно цікаві та корисні знання, спілкування, додаткову мотивацію, теплу та дружню атмосферу!

30.05.2024