КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МИСТЕЦЬКИЙ ЗАХІД ІЗ ВИГОТОВЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СИМВОЛІКИ В РАМКАХ ТИЖНЯ ТЕКСТИЛЬНОЇ І ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Наближається професійне свято – День працівників текстильної і легкої промисловості (щороку відзначається в Україні у 2-гу неділю червня), цьогоріч 9 червня. З метою суспільної популяризації та привернення уваги до проблем легкої промисловості факультет мистецтв і моди, напередодні професійного свята, проводить Тиждень текстильної і легкої промисловості.

27 травня 2024 року в Київському національному університеті технологій та дизайну в локації біля Музею історії розвитку Університету відбувся майстер-клас із виготовлення професійної символіки із застосуванням фурнітури.

Незвичайні, креативні речі завжди притягують погляд. Учасники вміло опановували технологію створення квітки шляхом комбінації кольорових застібок-блискавок із заздалегідь підготовленого матеріалу, із використанням їх як у відкритому так і закритому виді. Прості у виготовленні, зручні у використанні вироби, змістовно наповнені та естетично виразні отримані квіти ручної роботи можна використовувати для прикрашання одягу, сумок та як подарунки чи сувеніри.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

До організаторів заходу – викладачів, активу студентського самоврядування факультету мистецтв і моди також долучилися здобувачі освіти факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій.

Разом ми можемо зробити цей світ кращим і красивішим! 

31.05.2024