КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МАГІСТРА КАФЕДРИ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІЗНЕСУ ЗАПРОШЕНО НА СТАЖУВАННЯ «INTERNSHIP PROGRAM» ВІД UNIT.CITY

Вітаємо Тараса Молчанова, здобувача ОПП «Інноваційне підприємництво та управління Startup проєктами» другого (магістерського) рівня вищої освіти кафедри підприємництва та бізнесу, який успішно пройшов конкурсний відбір з поміж 389 учасників на програму стажування «Internship Program» від інноваційного парку UNIT.City.

«Internship Program» – це програма стажування для студентів 2-6 курсів, що охоплює три напрями: проєктний менеджмент, маркетинг та креатив і робота з партнерами та/чи учасниками.

Програма стажування передбачає стипендію з фінального етапу, а у разі успішного завершення – можливість працевлаштування.

На початку відбору організаторами, зокрема, Павлом Михайлюком, менеджером департаменту екосистеми інноваційного парку Unit.City було заявлено, що на програму стажування буде обрано 35 учасників з-поміж 389 зареєстрованих здобувачів із різних закладів вищої освіти України.

Усі учасники мали пройти тестування та виконати індивідуальні завдання, обов’язковим було володіння англійською мовою, а також наявність будь-якого суміжного з напрямами стажування досвіду: студентські проєкти, стажування, волонтерська робота тощо.

Ми щиро пишаємося та вітаємо Тараса Молчанова з маленькою перемогою! Бажаємо вдалого проходження стажування, яке безперечно є важливим стартом у професійному зростанні! Разом – до Перемоги!

03.06.2024