КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАСІДАННЯ НАУКОВОГО ГУРТКА «ДИЗАЙНЕРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ В ГРАФІЧНОМУ ПРОЄКТУВАННІ» НА КАФЕДРІ МУЛЬТИМЕДІЙНОГО ДИЗАЙНУ

29 травня 2024 року відбулося засідання наукового гуртка кафедри мультимедійного дизайну «Дизайнерська діяльність в графічному проєктуванні» з теми: «Методики стилізації в роботі з формою на основі введення фото та графічної інформації». Учасниками наукового гуртка є здобувачі вищої освіти освітньо-професійних програм «Мультимедійний дизайн» бакалаврського та магістерського рівнів: Анастасія Ахмедова, Дар`я Карпенко, Єлизавета Троян, Антон Яцюк, Таїсія Коломийко, Гордій Карпенко та ін.

Керівник студентського наукового гуртка Вадим Батрак, доцент кафедри мультимедійного дизайну, ознайомив гуртківців із підходами до створення мультимедійних проєктів із використанням графічних та фотоматеріалів. Важливим на засіданні наукового гуртка було ознайомлення студентів із практичними навичками розробки графічних зображень у рамках мультимедійного проєкту «Київ – моє місто».

Учасники наукового гуртка – студенти магістри та бакалаври кафедри мультимедійного дизайну

 

На засіданні керівник наукового гуртка звернув основну увагу гуртківців на етапах стилізації в роботі з формою, пошуку ідеї та графічного рішення, особливостях проєктування стилізованого об’єкта. На основі розглянутих рекомендацій, здобувачами освіти були розроблені графічні зображення. Учасники гуртка презентували свої роботи та доповіді за цією темою.

Фрагменти презентації: стилізація архітектурних форм з використанням графічних технік та комп’ютерної графіки

 

Зустріч відбулася у жвавій та дружній атмосфері. Результати обговорень можуть бути використані у подальших теоретичних і практичних дослідженнях здобувачів вищої освіти та подальших наукових дослідженнях студентів у напрямі мультимедійний дизайн.

04.06.2024