КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ФАКУЛЬТЕТ МИСТЕЦТВ І МОДИ ГОСТИННО ЗУСТРІЧАЄ ВСТУПНИКІВ

Попри воєнний стан в Україні триває активна підготовка до вступної кампанії у 2024 році. Для допомоги потенційним вступникам факультету мистецтв і моди Київського національного університету технологій та дизайну 25 травня 2024 року вкотре відбувся День відкритих дверей. Через воєнний стан в Україні зустріч відбулася у змішаному форматі: онлайн і в конференц-залі імені Михайла Вороніна.

Модератор зустрічі Оксана Водзінська, заступник декана факультету, доцент кафедри технології моди, розповіла слухачам про особливості вступної кампанії у 2024 році для вступу на навчання на перший (бакалаврський) та другий (магістерський) рівні вищої освіти. 

Із доповіддю про освітні програми «Конструювання та технології швейних виробів» та «Моделювання, конструювання та художнє оздоблення виробів індустрії моди» виступила Лариса Білоцька, доцент кафедри моди та стилю. Вона наголосила на затребуваності фахівців, підготовка яких відбувається за цими освітніми програмами на факультеті мистецтв і моди КНУТД.

Про особливості освітньої програми «Індустрія моди» розповіла Оксана Водзінська. Вона акцентувала увагу потенційних абітурієнтів на унікальності освітньої програми, за якою відбувається підготовка фахівців з проєктування та виготовлення взуття, одягу та аксесуарів.

Освітню програму «Професійна освіта (Технологія виробів легкої промисловості)» презентував Володимир Тименко, професор кафедри професійної освіти в сфері технологій та дизайну. Він підкреслив, що випускники кафедри мають широкі можливості працевлаштування як на підприємствах галузі індустрії моди, так і в закладах освіти професійної підготовки.

Римма Кириченко, доцент кафедри професійної освіти в сфері технологій та дизайну, ознайомила присутніх з освітньою програмою «Психологія», її актуальністю та широкими можливостями працевлаштування у закладах освіти, реабілітаційних центрах, психологічних службах тощо. Також була анонсована нова освітня програма «Соціальна робота», що відкривається на факультеті мистецтв і моди для підготовки здобувачів освіти у 2024 році.

На зустрічі потенційні вступники мали можливість дізнатися про особливості освітнього процесу та умови проживання у гуртожитку нашого Університету, відвідали Музей вишивки КНУТД, оглянули спеціалізовані лабораторії сучасного швейного обладнання для виготовлення виробів різного призначення.

Також у цей день була чудова нагода для наших гостей відвідати Міжнародний конкурс дизайнерів-модельєрів «Печерські каштани», який є візитівкою Університету протягом майже семи десятиліть. Присутні мали можливість подивитись креативні студентські колекції одягу та взуття, текстилю та аксесуарів, а також особисто поспілкуватись із студентами Університету.

Програма для вступників Дня відкритих дверей на факультеті мистецтв і моди виявилася цікавою та емоційною, насиченою яскравими враженнями від локацій нашого Університету.

Чекаємо всіх бажаючих на наступному Дні відкритих дверей

факультету мистецтв і моди 8 червня 2024 року!

 

До онлайн-зустрічі приєднуйтесь за посиланням на платформі Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/7044935487?pwd=TE1TTTdzRlpIVlBrcWk4TERsZk5RQT09&omn=88077842341

Ідентифікатор конференції: 704 493 5487

Код доступу: 2024

 

Запрошуємо на навчання на факультет мистецтв і моди КНУТД!!!

ШЛЯХ ДО УСПІХУ ПОЧИНАЄТЬСЯ У НАС!!!

 

06.06.2024