КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗМІНЮЄМО СВІТ НА КРАЩЕ РАЗОМ!

Інститут права та сучасних технологій висловлює щиру подяку освітянській спільноті за підтримку соціальних та волонтерських ініціатив.

Завдяки спільним зусиллям та проведеним благодійним заходам і зборам у 2023-2024 навчальному році, ми змогли вирішити ряд важливих питань.

У жовтні 2023 року спільно із вами ми забезпечили фінансову допомогу для ремонту автомобіля наших захисників із військової частини номер 3018 Національної Гвардії України.

На фото, Ярослав, представник ВЧ 3018Національної Гвардії України , дякує студентській спільноті за підтримку.

У листопаді 2023 року проведено збір на підтримку здобувача вищої освіти кафедри фізичного виховання та здоров’я спеціальності 017 Фізична культура і спорт, нагородженого почесним нагрудним знаком ЗСУ «Золотий Хрест», Іллі, який боронить Україну з початку повномасштабного вторгнення. Кошти були зібрані на придбання зимового військового спорядження.

  

У грудні 2023 року ми з вами  перерахували кошти на рахунок Благодійної організації благодійного фонду «Волонтери – воїни добра», яка активно підтримує наших захисників. Крім того, ми підтримали діяльність притулку для тварин, які втратили своїх господарів внаслідок війни.

У березні 2024 року здобувачів вищої освіти та працівників кафедри приватного та публічного права  зібрали медикаменти та засоби першої необхідності для наших славних захисників та захисниць, які віддали своє здоров’я, захищаючи нашу країну і проходять курс реабілітацію у Київській міській клінічній лікарні № 4.

 

У квітні 2024 року здобувачі вищої освіти Інституту прийняли участь у підтримці діяльності притулку для тварин, які залишилися без господарів внаслідок війни

Дякуємо за вашу небайдужість та готовність допомагати у цей важкий час. Ваша підтримка є надзвичайно важливою для нашої спільноти та для всіх, кому ми допомагаємо.

ТРИМАЄМО ОСВІТНІЙ ФРОНТ РАЗОМ!

06.06.2024