КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДОПОМОГА ВІЙСЬКОВИМ ВІД СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ

Протягом двох тижнів у травні студенти та викладачі КНУТД доєдналися до збору студентського профкому з метою допомогти постраждалим військовим, які наразі перебувають на лікуванні у шпиталі.

 

3 червня разом із Ігорем Панасюком, директором Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій, його заступники, заступник проректора Василь Бугас та голова Первинної профспілкової організації студентів КНУТД Тетяна Сінькевич передали допомогу нашим військовим, які 24/7 боронять нашу країну, ризикуючи власним життям.

До збору доєдналися всі!  Особливо креативними виявилися здобувачі освіти та викладачі факультету хімічних та біофармацевтичних технологій. Вони власноруч фасували суміш горіхів для військових.

 

Також у цьому зборі були задіяні кошти, які було зібрано студентами на фінальному показі Міжнародного конкурсу молодих дизайнерів «Печерські каштани».

 

Загалом військовим було передано: паперові рушники, пелюшки 60×90, вологі серветки, сухий душ, барсетки, бананки , соки з трубочками, фрукти, суміш горіхів, також за особливим проханням передали пружинки від кулькових ручок.

Дякуємо усім, факультетам та інститутам, студентам та викладачам, які доєдналися до збору. Разом ми сила. Слава Україні! Слава українським воїнам! 

07.06.2024