КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ КАФЕДРИ ПІДПРИЄНИЦТВА ТА БІЗНЕСУ В ДЕМО ДНІ VACUUM DEEP TECH ACCELERATION

7 червня здобувачі  ОПП «Інноваційне підприємництво та управління Startup проєктами» кафедри підприємництва та бізнесу взяли участь  у Демо Дні, організованому Vacuum Deep Tech Acceleration, який був присвячений наукоємним стартапам, що успішно завершили акселераційні програми Science Intensive Innovation та Development and Renovation.

Демо День реалізується Vacuum Deep Tech Acceleration за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Міністерства освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства економіки України, спільно 3 Київським академічним університетом, Ukrainian Startup Fund та YEP Accelerator.

Основною метою Демо Дня було залучення уваги до проєктів, налагодження партнерських відносин та встановлення контактів з потенційними клієнтами. Це був завершальний захід проекту Vacuum Deep Tech Acceleration, де стартапи, які брали участь у програмах акселерації, мали можливість представити свої продукти, ідеї та досягнення перед широкою аудиторією, включаючи потенційних інвесторів, партнерів та інших учасників стартап-екосистеми.

Для здобувачів кафедри підприємництва та бізнесу Демо день надав унікальні можливості:

  • ознайомитися з новаторськими рішеннями та технологіями, що представляли 30 учасників акселераційних програм;
  • послухати та побачити пітчі від досвідчених стартаперів;
  • встановити цінні контакти, обмінятись  досвідом та ідеями між гостями та учасниками події;
  • познайомитись з бізнес-ангелами, потенційними партнерами та представниками корпорацій, заручитись їхньою підтримкою щодо власних стартапів.

Участь у події дозволила здобувачам розширити свої горизонти, знайти натхнення та знайти нові можливості для співпраці й розвитку своїх стартап  проєктів.

12.06.2024