КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ КАФЕДРИ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТА КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В LIDERS DAY ВІД UGEN

Українська агенція з розвитку бренду роботодавця UGEN організувала Liders Day для студентів закладів вищої освіти України. Даний проєкт передбачав конкурсний відбір серед студентських активістів та активісток, а також учасників та учасниць студентських парламентів та інших організацій. 

За результатами відбору (заповнена анкета, мотиваційний лист та CV) на захід було запрошено здобувачів вищої освіти другого курсу кафедри інформаційних та комп’ютерних технологій Київського національного університету технологій та дизайну спеціальності 126 Інформаційні системи та технології (групи БІСТ1-22) Олену УЧЕНЬ та Марію КАМЕНСЬКУ.

Захід проходив на базі провідної ІТ-компанії Softserve, що займається консалтингом та надає послуги у сфері цифрових технологій.

Програма заходу включала цікаві лекції від провідних українських компаній та їх спікерів, серед яких:

  • «На шляху до змін» від Анни Овчинникової (BAT Україна);
  • «Відповідальність як ключова навичка молодого лідера» від Анастасії Міхневич (ProCredit Bank);
  • «Як навчатись ефективно» від фахівчині з професійного навчання Марини Шептицької (МХП);
  • «Як делегувати задачі та контролювати динаміку роботи команди» від Олексія Гавриша (Credit Agricole);
  • «Управління особистими знаннями» від Валентини Грінченко (Kernel);
  • «Як навчитися тримати баланс між навчанням, студентськими ініціативами та особистим життям» від Штойко Марти (Концерн Хлібпром).

Crash Test програм стажувань та представлення командних проєктів учасників.

В частині «Crash Test програм стажувань» учасників детально було ознайомлено з реальними пропозиціями компаній щодо можливостей стажування та залучення молоді до роботи в провідних українських компаніях.

Головною подією заходу було представлення командних проєктів. За тиждень до заходу учасників було розділено на команди та поставлено завдання на розроблення проєктів на обрану тему.

Олена УЧЕНЬ та Марія КАМЕНСЬКА представили проєкт на тему «Як заохотити молодь працювати в Україні», де розкрили своє бачення та пропозиції стейкхолдерам.

У номінації найкращий Тікток – Олена УЧЕНЬ отримала винагороду худі від UGEN.

Щиро дякуємо команді компанії UGEN та спікерам провідних компаній за цікавий досвід для здобувачів вищої освіти. Адже UGEN націлена на український ринок, підтримує українську економіку, має партнерські зв'язки з українськими закладами вищої освіти, серед яких і Київський національний університет технологій та дизайну.

14.06.2024