КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВСП «Львівський фаховий коледж індустрії моди КНУТД» на шпальтах "Ukrainian fashion Magazine" та "Colaboration" про Lviv Fashion Day

В рамках LVIV FASHION DAY Львівський фаховий коледж індустрії моди Київського національного університету технологій та дизайну представив колекцію студентів-дизайнерів «Сон в літню ніч». В колекції представлено інтерпретацію тканин і крою із минулого в сучасне. Романтичний стиль, який був присутній в епоху Шекспіра, трансформувався у складне конструктивне рішення моделей у сучасну колекцію «Сон в літню  ніч».

За участь в організації дебютного сезону LVIV FASHION DAY від організаторів заходу Львівському фаховому коледжу індустрії моди КНУТД отримав також подяку за підтримку та участь.

«Окрему подяку висловлюємо Оксані ХОДАНЬ, заступнику директора з гуманітарної освіти та виховної роботи Львівського фахового коледжу індустрії моди. А також завідувачу лабораторії коледжу Юлії Чорній за координацію волонтерів на заході.

ВСП «Львівський фаховий коледж індустрії моди КНУТД» – сучасний навчальний заклад, який знаходиться у центрі Львова, має давню 80-річну історію як видатна школа моди. Сьогодні у коледжі можна здобути фах модельєра, технолога, підприємця, механіка та графічного дизайнера.

Fashion покази та fashion проєкти, достойні колекції та творчі ідеї студентів та викладачів є візитною карточкою коледжу та творять його майбутнє.

Місія: «Освіта заради майбутнього!»

Огляд конкурсу Lviv Fashion Day було розміщено на престижних модних ресурсах "Ukrainian fashion Magazine" та "Colaboration".

Пишаємося професійними активностями молоді та бажаємо подальших успіхів і натхнення!

За матеріалами Facebook Lviv Fashion Day та сайту Львівський фаховий коледж індустрії моди КНУТД

21.06.2024