КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДКРИТТЯ СУЧАСНОЇ ЛЕКЦЙНОЇ АУДИТОРІЇ-АМФІТЕАТРУ НА ФАКУЛЬТЕТІ УПРАВЛІННЯ ТА БІЗНЕС-ДИЗАЙНУ

У Київському національному університет технологій та дизайну, навіть в умовах кризи, що спричинена повномасштабною війною, продовжує активно розвиватися освітня інфраструктура.

27 травня 2024 року  на факультеті управління та бізнес-дизайну відбулося офіційне урочисте відкриття лекційної аудиторії-амфітеатру (4-0202), що оснащена сучасним мультимедійним інтерактивним обладнанням.

У церемонії відкриття сучасної лекційної аудиторії-амфітеатру взяв участь Іван Грищенко, ректор Київського національного університету технологій та дизайну, доктор економічних наук, професор, академік НАПН України. Іван Михайлович наголосив, що існування університетів в умовах воєнного стану, щоденних повітряних тривог, вимкнення електроенергії, через пошкоджену російськими загарбниками критичну інфраструктуру – це важливі суспільні виклики – і немає більш вагомого завдання в освітян і науковців, аніж виховання нового покоління, яке має можливість отримувати знання, завдячуючи нашим мужнім захисникам і захисницям, нашим ЗСУ і ППО та використовуючи в процесі навчання сучасні засоби технічного забезпечення. Іван Михайлович урочисто привітав усіх присутніх з цією подією та побажав успіхів гостям заходу. 

  

На церемонії відкриття були присутні Олександра Ольшанська, декан факультету управління та бізнес-дизайну, Михайло Вергун, головний бухгалтер-проректор з фінансово-економічної та соціальної роботи, Володимир Бобровник, проректор з навчально-виробничих питань та розвитку, Борис Злотенко, декан факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій, Калина Пашкевич декан факультету дизайну, Тетяна Деркач, декан факультету хімічних та біофармацевтичних технологій, Ігор Панасюк, директор Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій, Тетяна Власюк, директорка інституту права та сучасних технологій, Юлія Бірюкова, директорка інституту академічної мобільності та співробітництва, а також представники факультетів, кафедр, студентства.

Учасники заходу мали змогу взяти участь в обговоренні перспектив розвитку аудиторного фонду університету, можливостей використання вже функціонуючих сучасних аудиторій інших факультетів та інститутів КНУТД, з метою підвищення якості підготовки фахівців та проведення тренінгів і майстер-класів у рамках розвитку вишу.

Колектив факультету управління та бізнес-дизайну висловлює щиру подяку ректорові Івану Грищенко за сприяння та допомогу у створенні такої аудиторії!

   

25.06.2024