КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ДИЗАЙНУ ПЕРЕМОЖЦІ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ-ОГЛЯДУ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ «ВЕСНЯНИЙ ДИЗАЙН-ФЕСТ»

Здобувачі освіти факультету дизайну взяли участь та вибороли призові місця у Міжнародному огляді-конкурсі кваліфікаційних робіт «Весняний дизайн-фест». Міжнародний конкурс було організовано факультетом дизайну Київської державної академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука.

Метою огляду-конкурсу було заохочення талановитої молоді до науково-дослідницької роботи, розвитку професійних навичок, обміну досвідом та кращими практиками щодо виконання кваліфікаційних робіт, їх наукового та прикладного контенту, задля підвищення якості навчально-методичних матеріалів, що використовуються у підготовці здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнями вищої освіти» за спеціальністю «Дизайн».

Наші студенти вкотре підтвердили високий рівень підготовки дизайнерів і знань, отриманих у КНУТД. Здобувачі освіти факультету дизайну КНУТД взяли участь у номінаціях «Графічний дизайн», «Дизайн середовища», «Мультимедійний дизайн». Роботи анонімно й незалежно рецензували члени професійного журі. За рішенням журі переможцями Конкурсу, серед дизайнерських ЗВО України, стали:

У номінації «Дизайн середовища»

Перший (бакалаврський) рівень вищої освіти

ДИПЛОМ ІІ СТУПЕНЯ

Аліна Хлань, керівник Руслан Агліуллін, доктор філософії, доцент кафедри дизайну інтерʼєру і меблів. Робота містить концепцію спортивно-оздоровчого закладу та дизайн-проєкт внутрішнього простору.

У номінації «Мультимедійний дизайн»

ДИПЛОМ ІІІ СТУПЕНЯ

Марія Стріжкова, керівник Вадим Батрак, доцент кафедри мультимедійного дизайну. Робота присвячена особливостям розробки дизайн-макета вебсайту в сфері реклами комерційної автомобільної техніки.

У номінації «Графічний дизайн»

Другий (магістерський) рівень вищої освіти

ДИПЛОМ ІІ СТУПЕНЯ

Сан Джао, керівник Ольга Михайлюк, доктор філософії, доцент кафедри графічного дизайну. Робота спрямована на розробку інтерактивної дитячої книги, з урахуванням ключових аспектів когнітивної ергономіки та теорії інтерактивного дизайну.

Щиро вітаємо наших талановитих студентів і їхніх наукових керівників з призовими місцями в Конкурсі, і бажаємо подальших творчих та наукових звершень!

26.06.2024