КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УРОЧИСТЕ ПРИВІТАННЯ ВИПУСКНИКІВ БАКАЛАВРІВ-2024!

28 червня 2024 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулась урочиста церемонія привітання випускників бакалаврів. Цього року успішно завершили навчання та отримали дипломи бакалаврів майже 1600 студентів нашого університету. З-поміж них 322 іноземці: з Китаю, Азербайджану, Грузії та ще 12 країн світу.

Святкову подію відкрив Іван Грищенко, ректор КНУТД, професор, доктор економічних наук, академік НАПН України. Іван Михайлович щиро привітав випускників з тим, що вони отримали дипломи одного з найкращих університетів в Україні, який відомий не лише у Європі, а й має світове визнання. Ректор зазначив, що саме завдяки ініціативним, сміливим та талановитим студентам університет має міжнародне визнання і імідж, постійно розвивається, динамічно змінюється відповідно до вимог суспільства. Не зважаючи на війну, університет не зупинив роботу, продовжував виконувати свою основну місію – виховувати, навчати, досліджувати. Результатом стали високі позиції у багатьох світових рейтингах, визнання в усьому світі та входження в ТОП-100 найкращих шкіл світу з підготовки фахівців із дизайну і промислової фармації. Нині в КНУТД навчається майже 11000 студентів із 22 країн світу, з них 20 % – іноземні громадян. Також КНУТД – перший університет в Україні, який розпочав експорт освіти за кордон, відкрив інститут в Китаї, в якому навчається більше як 1000 студентів.

Іван Михайлович побажав випускникам міцного здоров’я та невичерпної енергії, невпинно йти вперед і ніколи не здаватися, не втрачати людяності та життєвого оптимізму, не припиняти навчатися та професійно розвиватися, а досягнувши кар’єрного успіху пам’ятати студентських товаришів, викладачів та рідний КНУТД.

Із вітальними словами до ректора, викладачів, батьків та гостей звернулися Марія Клименко та Володимир Сойнов, випускники першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Вони подякували за професіоналізм, надані знання та постійну підтримку віри в свої сили.

Майстерність і талант продемонстрували Анна Новобранець та Дарʼя Бурчак, випускниці першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, акторської майстерні Віталія Кіно. Вони подарували гостям заходу вокально-хореографічну композицію «Де ти тепер?» (музика Ігоря Шамо, слова Григорія Бойка).

 

Особливим гостем свята став заслужений артист України Петро Чорний, який привітав випускників та виконав три свої хіти: «Сім тисяч Алло» (музика і слова Петра Чорного і Андрія Тимошика), «Горить, палає техніка ворожа» (слова і музика Олександра Пономарьова), «Українці добрі люди» (музика і слова Петра Чорного і Андрія Тимошика). Виступ відомого співака став родзинкою заходу та викликав шквал аплодисментів.

Урочиста подія завершилась традиційним спільним фотографуванням та підкиданням конфедераток.

Бажаємо нашим випускникам бути успішними і щасливими, розвиватися, ставити амбітні цілі, досягати їх та пам’ятати, що ми з вами, ми неймовірно вами пишаємося, любимо і завжди чекаємо в нашому університеті!

Від вас залежить наше спільне майбутнє, Перемога та післявоєнна розбудова України! Разом до Перемоги!

01.07.2024