КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ВИПУСКУ БАКАЛАВРІВ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

27 червня 2024 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася урочиста церемонія випуску бакалаврів. У святковій залі випускників привітав ректор Іван Грищенко, академік НАПН України. На церемонії були присутні адміністрація університету, викладачі, батьки та друзі випускників, почесні гості. Після святкового концерту було зроблено традиційну загальну фотографію.

Після завершення загальноуніверситетського заходу для випускників Навчально-наукового інституту інженерії та інформаційних технологій свято продовжилося. Відкрив урочистий захід Ігор Панасюк, директор інституту.  Ігор Васильович привітав випускників від імені колективу інституту та побажав їм успіхів у подальшій кар’єрі та особистому житті, а також запросив вступати до магістратури.

Володимир Стаценко, проректор з цифрової трансформації привітав випускників і вручив їм сертифікати про участь у програмі академічної мобільності. Кращі студенти були відзначені спеціальними нагородами за високі досягнення у навчанні, науковій діяльності та громадському житті.

Дмитро Стаценко, завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та електромеханіки зазначив, що цей день символізує не лише завершення навчання, а й початок нового, захопливого шляху розбудови вільної, суверенної нашої країни.

Випускники також мали можливість поділитися своїми враженнями та спогадами про роки навчання. Вони дякували викладачам за здобуті знання та підтримку, а також батькам і друзям за їхню віру та допомогу.

Церемонія випуску залишила яскраві враження та спогади у серцях усіх присутніх, символізуючи початок нових звершень і досягнень для молодих фахівців.

Колектив інституту пишається своїми випускниками і бажає їм успіху в усіх починаннях!


01.07.2024