КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД В РЕЙТИНГУ СВІТОВИХ УНІВЕРСИТЕТІВ 2025 ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ STUDY ABROAD AIDE

30 вересня 2024 р. Study Abroad Aide, провідний постачальник інформаційного ресурсу для іноземних студентів (Південна Корея), оприлюднив свій другий щорічний рейтинг університетів світу, які здійснюють підготовку іноземних студентів.

За результатами міжнародного рейтингу Study Abroad Aide Київський національний університет технологій та дизайну увійшов до переліку найкращих університетів, посівши 77 позицію з-поміж 167 ЗВО України та 1651 позицію з-поміж закладів вищої освіти Європи.

Рейтинг університетів 2025 для іноземних студентів включає 8536 закладів з усього світу та орієнтований на оцінку їх з точки зору привабливості для іноземних студентів.

У рейтингу вивчено провідні заклади освіти та коледжі, які пропонують високоякісну підготовку та сприятливе навчальне середовище для іноземних студентів. Основними факторами, які враховували при складанні рейтингів, є академічна репутація, загальна кількість студентів і кількість іноземних студентів.

Академічна репутація – оцінювання якості освіти та досліджень на основі показника академічної репутації за результатами міжнародних рейтингів Times Higher Education World University Rankings, QS World University Rankings, US News & World Report Best Colleges.

Контингент іноземних студентів –  показник ефективності освітньої системи для студентів різних національностей та культур, визначений на основі кількості міжнародних студентів, які навчаються в університеті.

Контингент студентів – показник престижності та привабливості ЗВО, який базується на загальній кількості зарахованих студентів.

Результати рейтингу підтверджують високу якість освіти в Університеті, високий рівень міжнародної репутації та привабливість для іноземних студентів.

Університети з відмінною академічною репутацією і з доступною платою за освітні послуги  визначаються компанією Study Abroad Aide університетами з найкращим співвідношенням ціни та якості.

За результатами оцінки Study Abroad Aide Київський національний університет технологій та дизайну на основі співвідношення ціни та якості займає 59 місце з-поміж 167 ЗВО України та 1616 позицію з-поміж закладів вищої освіти Європи.

07.10.2024