КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СПОРТИВНО-КУЛЬТУРНИЙ ОБ’ЄДНАНИЙ ЗАХІД ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ УПРАВЛІННЯ ТА БІЗНЕС-ДИЗАЙНУ

29 вересня 2024 року відбувся міжкафедральний спортивно-культурний об’єднаний захід викладачів та студентів 1–4-х курсів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» та спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» факультету управління та бізнес-дизайну.

Організатором заходу був Талят Бєлялов, завідувач кафедри підприємництва та бізнесу. Допомагали йому студенти кафедри підприємництва та бізнесу, а також кафедри фінансів і бізнес-консалтингу на чолі з їхніми кураторами Дмитром Коваленко к. е. н., доц., Андрієм Золковером, д. е. н., проф., Іриною Мягких, д. е. н., проф. та асистентом Яною Онофрійчук.

 

Захід розпочався з приготування традиційного кримськотатарського плову, що сприяло зміцненню соціальних зв’язків серед учасників. Всі активно залучалися до процесу: нарізали овочі та м’ясо, обмінюючись життєвими історіями. Кулінарна діяльність виявилася не лише веселим заняттям, а й можливістю дізнатися багато цікавих фактів про звичайні продукти, способи їх приготування та різноманітні аспекти повсякденного життя. Спільна робота на кухні відкрила нові можливості для комунікації та тісної співпраці між учасниками. 

 

 

Кулінарний шедевр –  традиційний кримськотатарський  плов!

Плов був дуже смачний. Розмови та сміх за столом не припинялися. Це давало відчуття, що кожен став частиною великої дружньої родини.

 

Після смачної  їжі учасники перейшли до фізичної активності, організувавши турнір з волейболу. Це стало ефективним засобом для повного відчуття спільної справи та розвитку командного духу, що дало змогу кожному відчути себе членом єдиної команди.

Окрім приємного проведення часу, захід надав можливість більш глибокого знайомства між студентами та викладачами. Взаємодія в неформальній обстановці сприяла новому сприйняттю один одного та зміцненню міжособистісних відносин.

Висловлюємо щиру подяку Таляту Бєлялову за організацію заходу для викладачів і студентів. Ця подія стала важливою складовою студентського життя, де учасники мали змогу не лише відпочити, а й укріпити відчуття спільності. Подібні заходи не лише зближують учасників, а й надихають їх на подальші досягнення в навчанні та соціальній активності. А також важливі для підтримки ментального здоров’я учасників освітнього процесу під час війни.

 

07.10.2024