КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

РОБОЧА ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ КАФЕДРИ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТА КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ З ГС «ХАРКІВСЬКИЙ КЛАСТЕР ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ»

2 жовтня 2024 року відбулася робоча онлайн зустріч науково-педагогічних працівників кафедри інформаційних та комп’ютерних технологій факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій Київського національного університету технологій та дизайну (КНУТД) з представником Харківського ІТ Кластеру. У заході взяли участь: завідувачка кафедри Владислава СКІДАН, професор Олег НІКОНОВ, доценти Антоніна ВОЛІВАЧ, Юрій ЛЕБЕДЕНКО, Дмитро НОВАК та старший викладач Владислав ПИЛИПЕНКО. Від ГС «ХАРКІВСЬКИЙ КЛАСТЕР ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ» участь брала Марія РУДИНСЬКА, проєктний менеджер.

На зустрічі обговорювалися питання співпраці між сторонами, зокрема у таких напрямках:

  • забезпечення якісної профорієнтаційної діяльності серед здобувачів освіти;
  • популяризація ІТ-дисциплін серед студентів та викладачів;
  • підвищення конкурентоспроможності викладачів і студентів на сучасному ринку праці;
  • можливості проходження практики та стажування студентів у провідних ІТ-компаніях;
  • залучення здобувачів освіти до волонтерської діяльності на заходах кластера;
  • співпраця у модернізації освітніх програм «Інженерія програмного забезпечення» та «Управління ІТ-проєктами» з урахуванням вимог ринку.

Також були обговорені питання інформаційного партнерства, участі у конференціях та залучення провідних лекторів до освітнього процесу КНУТД.

Кафедра інформаційних та комп’ютерних технологій висловлює щиру подяку Марії РУДИНСЬКІЙ за ґрунтовну презентацію діяльності ГС «ХАРКІВСЬКИЙ КЛАСТЕР ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ» та обговорення перспектив подальшої співпраці.

07.10.2024