КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАДЛЯ МАЙБУТНЬОГО РОЗВИТКУ: СПІВПРАЦЯ І НАТХНЕННЯ

Хімічна галузь, попри виклики війни, продовжує працювати й розвиватися. Наші партнери активно підтримують молодь, і компанія “Farmak” вже вдруге організовує 4-місячний інтенсив “Farmak ChemPRO 2.0” для старшокурсників та конкурс на отримання стипендії серед магістрантів. Завдяки такій співпраці створено нові освітні програми «Інноваційна фармацевтика» і «Європейська космецевтика».

Факультет хімічних і біофармацевтичних технологій також активно залучає молодь. 30 жовтня в університеті радо вітали учнів київського ліцею №142. Ліцеїсти відвідали різні локації факультету, де для них було організовано екскурсії кафедрами та лабораторіями.

  

Особливою подією став майстер-клас на кафедрі промислової фармації, де учні змогли власноруч виготовити лікарські засоби. Вони не просто спостерігали, а стали частиною цього захопливого процесу!

 

Завершився день інтерактивним “Quiz з фармацевтики, хімії та біотехнології. Учні перевірили свої знання, а переможці отримали корисні подарунки.

 

Сподіваємося, що цей день залишить приємні враження у ліцеїстів і стане для них натхненням обрати навчання саме на нашому факультеті!

07.10.2024