КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ТУРНІР З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА

1 жовтня 2024 року з нагоди святкування Дня Українського козацтва кафедрою фізичного виховання та здоров’я Інституту права та сучасних технологій було організовано та проведено турнір з настільного тенісу серед науково-педагогічних працівників та співробітників Київського національного університету технологій та дизайну.

Турнір проходив у приміщенні тенісного залу КНУТД.

Перед початком тенісного турніру з вітальним словом учасників привітали Арсеній Арабулі, голова первинної профспілкової організації, Василь Бугас, помічник проректора, Надія Заріцька, заступник директора Інституту права та сучасних технологій, Лілія Томіч, завідувач кафедри фізичного виховання та здоров’я.

Під час турніру у спортивній залі панувала атмосфера запеклої боротьби та бажання перемоги, змагання були захопливі та напружені, суперники продемонстрували неабиякі вміння гри у теніс. Якщо ти хочеш чогось навчити студентів, маєш бути для них зразком – це золоте правило педагога. Під час турніру викладачі власним прикладом довели здобувачам вищої освіти, що спорт займає важливе місце в житті кожної людини.

 

 

 

Переможців та учасників змагань було нагороджено кубками, медалями і грамотами.

Висловлюємо щиру подяку Первинній профспілковій організації КНУТД за підтримку в організації і проведенні турніру.

Тримаймо освітній фронт разом!

09.10.2024