КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ ЧЛЕНІВ НАУКОВОГО ГУРТКА «ПРОФЕСІЙНА СТУДІЯ З ФІНАНСІВ ТА ОБЛІКУ» НА КАФЕДРІ ФІНАНСІВ ТА БІЗНЕС-КОНСАЛТИНГУ

Активна наукова діяльність здобувачів спеціальностей 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" та 071 "Облік і оподаткування" продовжується. Чергове засідання наукового гуртка кафедри фінансів та бізнес-консалтингу «Професійна студія з фінансів та обліку» (науковий керівник Ольга БУНДА) на тему: «Організаційні аспекти функціонування системи фінансів, обліку та бізнес-консалтингу» відбулось 25.09.2024 року.

 

Також проводяться позапланові зустрічі зі студентами різних курсів, які зацікавлені у наукових дослідженнях у сфері фінансів, обліку та бізнес-консалтингу.

 

28 серпня 2024 р. було проведено засідання студентського наукового гуртка кафедри фінансів та бізнес-консалтингу «Професійна студія з фінансів та обліку» (науковий керівник Ольга БУНДА) за темою: «Інформаційні системи і технології фінансів, обліку та бізнес-консалтингу».

 

Усі зустрічі та засідання наукового гуртка  «Професійна студія з фінансів та обліку» відбуваються в творчій атмосфері, що допомагає здобувачах розкривати свій науковий потенціал і досліджувати актуальні аспекти фінансів, обліку та бізнес-консалтингу. Найкращі доповіді рекомендуються до апробації на всеукраїнських та міжнародних наукових та науково-практичних конференціях.

Пишаємося нашими студентами! Запрошуємо Вас до КНУТД!

09.10.2024