КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЛЕКЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ІНСТИТУТ ІНЖЕНЕРІЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ З ТЕМИ «АНТИКОРУПЦІЙНА ПОЛІТИКА КНУТД»

2 жовтня 2024 року в Інституті інженерії та інформаційних технологій КНУТД для здобувачів вищої освіти спеціальностей «Нано- та мікротехнології в дизайні», «Комп’ютерні системи та мережі», «Системний аналіз і управління» та «Електромеханіка» відбувся просвітницько-профілактичний захід з теми «Антикорупційна політика КНУТД». Лекцію провела Яна Ляхова, уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції. Під час заходу студентам було представлено основні положення «Антикорупційної програми КНУТД», чинні принципи та законодавчі акти, на яких вона базується. Лекторка детально пояснила сферу застосування програми, процедури повідомлення про корупцію та відповідні дії для запобігання її проявам.

Особливу увагу було приділено «Пам’ятці щодо запобігання та виявлення корупції в КНУТД» та механізмам анонімного повідомлення про можливі порушення. Лекція викликала жваву дискусію з-поміж студентів, кураторів та викладачів, а також активне обговорення заходів з формування доброчесного ставлення в академічному середовищі.

Захід відбувся у відкритій та дружній атмосфері, за що учасники висловлюють щиру подяку Яні Ляховій за змістовний і ґрунтовний матеріал, ефективну комунікацію та цікавий виклад теми!

09.10.2024