КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МАНДРІВКА ПО КНУТД

На кафедрі туризму та готельно-ресторанного бізнесу склалася гарна традиція – ознайомлювати першокурсників з історією та традиціями КНУТД. Цьогоріч члени наукового студентського гуртка «Туристичні краєзнавчі дослідження» (науковий керівник, доцент Лариса Семенюк) Адріан Бензар, Інна Копус, Лілія Жуковська провели для студентів-першокурсників, членів наукового студентського гуртка «Кроскультурний менеджмент та навички ділового спілкування у сфері гостинності» (науковий керівник, доцент Олена Ахметова) екскурсію-ознайомлення «Стежками КНУТД», присвячену Всесвітньому дню туризму.

 

  

Студенти почули цікаві розповіді про філософсько-мистецькі об’єкти «Дерево натхнення в красі і дизайні» і «З видимого пізнай невидиме», пам’ятник Кожум’яці (легендарному герою, який уособлює традиції нашого університету – виготовлення та дизайн виробів зі шкіри), музей вишивки (де дізналися про особливості української вишивки як оберега та побачили її зразки з різних регіонів України), музей Михайла Вороніна (де ознайомилися з життям і творчістю найвідомішого українського модельєра, випускника нашого університету), виставку досягнень КНУТД (де оцінили художні роботи своїх колег – першокурсників Київського національного університету технологій та дизайну).

Також студенти-гуртківці 2 та 3 курсів відпрацювали навички організації екскурсійного маршруту та професійного ведення екскурсії. Отримані здобувачами освіти компетентності стали елементами практико орієнтованого навчання.

Дякуємо за допомогу в проведенні екскурсії співробітникам НТБ КНУТД Людмилі Креховій та Олександрі Чепілко!

10.10.2024