КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗУСТРІЧ ЗІ ЗДОБУВАЧАМИ ВИЩОЇ ОСВІТИ З АЗЕРБАЙДЖАНСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ В ІНСТИТУТІ ПРАВА ТА СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

11 жовтня 2024 року адміністрацією Інституту права та сучасних технологій і науково-педагогічними працівниками кафедри смарт-економіки було організовано зустріч зі студентами першого курсу денної форми здобуття вищої освіти спеціальності 051 Економіка, громадянами Азербайджанської Республіки.

Під час зустрічі директор Інституту права та сучасних технологій  Тетяна Власюк ознайомила здобувачів вищої освіти з історією і традиціями Київського національного університету технологій та дизайну, розповіла їм про графік освітнього процесу та особливості його організації в університеті.

Завідувач кафедри смарт-економіки Анна Олешко привітала студентів зі вступом до університету, познайомила їх з науково-педагогічними працівниками, які здійснюватимуть освітній процес за освітньою програмою Економіка міжнародного бізнесу.

Методист вищої категорії ІПСТ Наталія Абрінова розповіла про алгоритм роботи у Модульному середовищі освітнього процесу КНУТД та ознайомила з електронним розкладом.

Раді вітати здобувачів вищої освіти з Азербайджанської Республіки у студентській родині КНУТД. Бажаємо їм успіхів у навчанні! Щиро дякуємо представникам іноземних здобувачів вищої освіти за допомогу в організації проведеного заходу.

Тримаймо освітній фронт разом!

11.10.2024