КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КОРОТКОСТРОКОВИЙ КУРС «СТАЛИЙ РОЗВИТОК І БІОЕКОНОМІКА В УКРАЇНІ ТА ЄВРОПЕЙСЬКОМУ СОЮЗІ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ТА УЧНІВ ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ МИСТЕЦТВ ТА ДИЗАЙНУ КНУТД

10 жовтня 2024 року кафедрою смарт-економіки проведено короткостроковий курс «Сталий розвиток і біоекономіка в Україні та Європейському Союзі» у рамках реалізації модуля Жана Моне Erasmus+  «Просування європейських навичок та підходів до сталої біоекономіки в умовах сучасних викликів в Україні».

За сприяння директора Любові ХМЕЛЕВСЬКОЇ до курсу долучились учні Фахового коледжу мистецтв та дизайну КНУТД. У заході також прийняли участь студенти кафедри смарт-економіки спеціальності 051 – Економіка та кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну спеціальності 075 – Маркетинг.

Директор навчально-наукового інституту права та сучасних технологій Тетяна ВЛАСЮК у вітальній промові закцентувала увагу на важливості отримання студентством європейських знань та навичок зі сталого розвитку.

Завідувач кафедри смарт-економіки, координатор проєкту Анна ОЛЕШКО презентувала курс «Сталий розвиток і біоекономіка в Україні та Європейському Союзі», особливої уваги приділивши лідерству сталого розвитку Київського національного університету технологій та дизайну.

Доктор економічних наук, професор кафедри маркетингу та комунікаційного дизайну, викладач-дослідник проєкту Світлана БЕБКО провела лекцію на тему «Розвиток біоекономіки в Україні та Європейському Союзі», у якій окреслила напрями біоекономічної стратегії ЄС та визначила пріоритети впровадження біоекономіки в Україні.

Дякуємо викладачу фахового коледжа КНУТД Пенкевичу І. І., викладачам кафедри смарт-економіки: професору Хаустовій Є. Б., доценту Мельник Л. С. та асистенту Лебедєву М.К. за активну участь у популяризації сучасних знань з біоекономіки та сталого розвитку!

14.10.2024