КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СТУДЕНТИ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ МОДИ НА МІЖНАРОДНІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ «EXPO SHOES 2024»

1–4 жовтня 2024 року здобувачі першого (бакалаврського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти спеціальності 182 «Технології виробів легкої промисловості»   відвідали спеціалізовану наймасштабнішу подію взуттєвої індустрії – Міжнародну виставку взуття, хутра та шкіри «EXPO SHOES 2024». Цей захід зібрав провідних виробників, дизайнерів, технологів та фахівців галузі з усього світу, надаючи можливість ознайомитися з новітніми тенденціями та інноваціями в світі взуття. На виставці було представлено взуття як українських виробників із Харкова, Дніпра, Броварів, Одеси, Чернівців, так і міжнародних представників з Німеччини, Великої Британії, Італії та Туреччини.

Студенти 1–3 курсів ОПП «Індустрія моди» та аспіранти Дарія Каптюрова та Марія Кравчук ознайомилися з різноманітним асортиментом взуття, аксесуарів та шкіргалантерейних виробів, мали нагоду побачити роботи провідних дизайнерів, поспілкуватися з експертами взуттєвої галузі, а також ознайомитися з передовими технологіями виробництва.

 

Відвідування спеціалізованої виставки стало потужним джерелом натхнення для здобувачів вищої освіти, які прагнуть розвивати свої навички та реалізувати креативні ідеї в сфері моди та дизайну взуття. Такі події є важливою складовою професійної підготовки майбутніх фахівців, які вже завтра будуть визначати тренди модної індустрії.

КНУТД завжди підтримує здобувачів вищої освіти у прагненні розвиватися й досягати нових вершин!

14.10.2024