КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МАЙСТЕР-КЛАС МІККІ МИЛОУНА «ЛОГІКА В ЕКОНОМІЦІ» ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ КНУТД

10 жовтня 2024 року з метою поєднання практико-орієнтованого навчання з теоретичним процесом в межах освітньої компоненти «Фінанси» для здобувачів вищої освіти другого, третього та четвертого курсів першого бакалаврського рівня  спеціальностей 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 076 «Підприємництво та торгівля», 035 «Філологія» кафедрою фінансів та бізнес-консалтингу було  організовано майстер-клас з теми «Логіка в економіці» Міккі Милоуна,  професора факультету публічного управління і менеджменту Університету Бен Гурион бе Негев, м. Бер Шева, Ізраїль.

Під час зустрічі зі спікером студенти дізналися про роль соціальних досліджень у розвитку економіки та фінансів, вплив соціальних відносин на результативність професійної діяльності, тренди й бар’єри розвитку економіки та фінансів у суспільстві.

Захід відбувся у дружній атмосфері, за що учасники висловлюють щиру подяку Міккі Милоуну за змістовний матеріал, ефективну комунікацію та цікавий виклад теми!

15.10.2024