КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАПОРУКА СТРАТЕГІЧНОГО ПАРТНЕРСЬКОГО РОЗВИТКУ НАУКОВОЇ, ІННОВАЦІЙНОЇ, ОСВІТНЬОЇ ТА МІЖНАРОДНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ – СПІВПРАЦЯ МІЖ УНІВЕРСИТЕТАМИ

10 жовтня  підписано договір про співпрацю та внутрішню академічну мобільність з Вінницьким національним технічним університетом. Під час зустрічі визначено перспективи співпраці між університетами в науковій, міжнародній та освітній діяльності. 

Делегацію з Вінницького національного технічного університету на чолі з ректором, д.т.н, проф. Віктором Біліченко, проректором з наукової роботи, д.е.н, проф. Іриною Єпіфановою, проректором з науково-педагогічної роботи, міжнародного співробітництва та молодіжної політики, к.е.н, доц. Юрієм Бурєнніковим, проректором з науково-педагогічної роботи та організації освітнього процесу, к.т.н, доц. Олександром Петровим гостинно зустрічав і знайомив з інфраструктурою університету ректор д.е.н., проф, академік НАПНУ Іван Грищенко, та профільні проректори за напрямами Людмила Ганущак-Єфіменко, Володимир Стаценко. Особливу увагу гостей було зосереджено на організації роботи науково-дослідних лабораторій та Центру колективного користування науковим обладнанням в університеті. 

Наявність унікального сучасного обладнання, придбаного за рахунок реалізації міжнародних проєктів, грантових програм та в межах співпраці з вітчизняними стейкхолдерами, Освітньо-інвестиційним кластером легкої промисловості в м. Києві, на сьогодні, слугує основою для якісного провадження наукових досліджень і реаоізації освітніх інновацій в процесі навчання.

Керівництво Вінницького національного університету технологій та дизайну мало можливість ознайомитися як із культурними традиціями університету, так і з сучасними напрямами його мистецького розвитку.

Дякуємо новим партнерам і спільно формуємо нові науково-інноваційні та освітні проєкти!

17.10.2024