КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МИСТЕЦЬКИЙ ПРОЄКТ СТУДЕНТІВ ТА ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ СЦЕНІЧНОГО МИСТЕЦТВА І КУЛЬТУРИ КНУТД У ТОПІ КРАЩИХ НОМІНАНТІВ МІЖНАРОДНОГО КІНО-КОНКУРСУ «48 ГОДИН»!!!

Здобувачі вищої освіти спеціальності 026 «Сценічне мистецтво» КНУТД майстерні Л.Сомова, разом із викладачами В. Демченко, А. Бінєєвою та Л. Кошкидько, взяли участь у Міжнародному кіно-конкурсі «48 годин», який відбувався з 27 по 29 вересня.

Ці дні стали для нас справжнім випробуванням, адже ми мали лише 48 годин, щоб створити наш перший короткометражний фільм у такому форматі. Це був неймовірний досвід, який поєднав у собі безліч емоцій: від творчого натхнення до напруженої командної роботи в умовах обмеженого  часу.

27 вересня ввечері ми отримали умови конкурсу: жанр, персонажа, предмет та фразу, які обов’язково мали бути використані у фільмі. Це стало ще одним викликом, але змусило нас максимально швидко шукати творчі рішення та втілювати їх у життя.

Ми безмежно раді, що наш фільм, серед більш ніж 150 команд-учасників, було обрано для показу 25–26 жовтня та  увійшов до групи G.

Щиро вдячні ректорату Київського національного університету технологій та дизайну (КНУТД) і ректору Івану Грищенку за підтримку та віру в наш творчий потенціал.

Попереду ще багато викликів, але ми віримо, що наші зусилля принесуть найвищі досягнення.

З нетерпінням чекаємо на результати конкурсу наприкінці місяця і віримо в перемогу України!

17.10.2024