КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЕКСКУРСІЯ ЗДОБУВАЧІВ 1-2 КУРСУ КАФЕДРИ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІЗНЕСУ ТА КАФЕДРИ ФІНАНСІВ ТА БІЗНЕС-КОНСАЛТИНГУДО БАНКУ АТ «СЕНС БАНК»

15.10.2024 було організовано похід до головного офісу SENSE Банку в місті Київ. в рамках навчальних екскурсій для ознайомлення студентів із практичними аспектами роботи в банківській сфері та фінансових установах,  зі студентами 1–4-х курсів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» та спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» факультету управління та бізнес-дизайну.

Організатором заходу був Талят Бєлялов, завідувач кафедри підприємництва та бізнесу на чолі з їхніми кураторами Дмитром Коваленко к. е. н., доц., Андрієм Золковером та асистентом Яною Онофрійчук.

 

Під час екскурсії студенти мали змогу побачити, як функціонує один з провідних банків України зсередини, дізнатися більше про сучасні банківські послуги, технології фінансових операцій та управління капіталом. Особливу увагу було приділено питанням корпоративного управління, стратегічного планування та підтримки бізнесу на різних етапах його розвитку.

Представники банку поділилися досвідом роботи на фінансових ринках, розповіли про інноваційні рішення у сфері банківських послуг, а також відповіли на численні запитання студентів. Такі зустрічі є важливою частиною підготовки майбутніх спеціалістів, адже вони дозволяють студентам отримати цінні знання та навички, які будуть корисними у подальшій кар'єрі.

Щиро дякуємо працівникам SENSE Банку, як виділили час та дали можливість студентам побачити перспективи працевлаштування у банківській сфері та краще зрозуміти реальні умови роботи фінансових установ.

 

17.10.2024