КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ФОРМУВАННЯ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИЧНОЇ ЕЛІТИ

Студентська молодь Київського національного університету технологій та дизайну активно долучилася до роботи форуму «Молодь відбудує», який відбувся  27 вересня 2024 року.

 

Форум було організовано і проведено  Київською міською молодіжною радою при підтримці Департаменту суспільних комунікацій КМДА. Серед учасників форуму - ГО «Асоціація трудових об'єднань молоді України» та ГО «Об'єднання студентських самоврядувань».

Метою заходу стала ідея залучення молоді до процесів відбудови України через створення та підтримку молодіжних трудових об'єднань.

На думку організаторів і учасників форуму вважають, що молодь має стати рушійною силою, яка стимулює реалізацію проєктів, спрямованих на відновлення економіки, соціальної інфраструктури, екології та інших важливих сфер держави.

Делегація учасників від КНУТД, яка взяла участь у форумі за  підтримки Центру праці та кар’єри КНУТД, очолила  голова первинної профспілкової організації студентів Тетяна СІНЬКЕВИЧ (здобувачка вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»).

 

Також у  склад делегації від КНУТД увійшли здобувачі вищої освіти спеціальності 052 «Політологія»  Заворотній Степан та Чернецька Тетяна.

 

Форум складався з кількох дискусійних панелей, в рамках яких обговорювалися ключові питання залучення молоді до державотворчих процесів і відбудови України.

Учасники форуму обговорили механізми, які дозволяють студентам і молоді активно долучатися до відновлення економіки та соціальної інфраструктури країни, а також підписали резолюцію, яка містить  пропозиції щодо формування політики відбудови України. Резолюцію було передано відповідним державним органам.

Комунікаційні активності в рамках форуму сприяли розширенню обізнаності студентської молоді  у питаннях державотворчих процесів та формуванню досвіду політичних комунікацій.

17.10.2024