Онлайн-зустріч здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм і рекреація з професором Школи готельного та туристичного бізнесу
м. Баня Лука, Боснія та Герцоговина
18 березня 2025 року, у межах традиційної практики залучення професіоналів-практиків до освітнього процесу в рамках вивчення професійно-орієнтованих освітніх компонент, відбулася онлайн-зустріч здобувачів спеціальностей «Туризм і рекреація» та «Готельно-ресторанна справа» Київського національного університету технологій та дизайну із професором Школи готельного та туристичного бізнесу (м. Баня Лука, Боснія та Герцоговина) Предрагом Тошичем на тему «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві».
Предраг Тошич, магістр кулінарії, професор Школи готельного та туристичного бізнесу (м. Баня Лука, Боснія та Герцоговина) має п’ятнадцятирічний досвід роботи у галузі гостинності та є автором численних кулінарних книг.
Студенти ознайомились з сучасними Технологіями кулінарного мистецтва, 3D друком їжі, Високотехнологічним грилюванням та копченням. Ознайомились з високотисковою обробкою продуктів харчування багаточуттєвими та занурювальними прийомами гастрономії.
Важливим елементом зустрічі було знайомство з сучасними книгами про харчову науку.
24.03.2025