КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

конференція – практикум ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

У рамках загальнодержавного Тижня енергоефективності за участю Державного Агентства з енергоефективності та енергозбереження України 2 жовтня 2012 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася конференція-практикум «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ».

Захід відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Привітання організаторам та почесним гостям від Міністра МОНмолодьспорту Д.В.Табачника передав заступник директора департаменту наукової діяльності та ліцензування Хименко О. А.

Голова Державного Агентства з енергоефективності та енергозбереження України М. О. Шашкевич висловив надію на те, що досвід здобутий на цьому заході,  стане поштовхом для подальшої співпраці.

Ректор КНУТД І. М. Грищенко у звернені до учасників та гостей конференції-практикуму висловив сподівання, що вирішення проблем енергозбереження та ощадного споживання енергоносіїв в університеті, стане однією з основних  складових підвищення якості освітніх послуг.

Студенти університету також приймали участь у роботі конференції-практикуму. П’ять команд змагалися у турнірі з Брейн-Рингу на тему енергоефективності, що проходив за  підтримки Київського міжнародного енергетичного клубу «Q-Club».

У напруженій боротьбі перемогла команда факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій, з чим їх і вітаємо.

У рамках конференції-практикуму учасники та гості мали можливість ознайомитись із кращими студентськими роботами, що будуть представлені на конкурсі плакатів на тему «Енергозбереження та відновлюваної енергетики», що проводиться Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України в рамках Проекту Європейського союзу «Розбудова спроможності Держенергоефективності України».

Дискусії проводились і за межами зали пленарного засідання. 

05.10.2012