КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Концерт з нагоди «Дня працівників освіти»

З нагоди «Дня працівників освіти» 5 жовтня 2012 року у концертному залі Київського національного університету технологій та дизайну пройшов святковий концерт Київського академічного муніципального духового оркестру (генеральний директор, головний диригент - В’ячеслав Коробко, художній керівник - Юрій Мельник, ведуча святкового концерту – Заслужена артистка України – Наталя Заболоцька).

На початку концертної програми пролунала музична композиція «Київська мозаїка» в обробці Ю.Мельника, складена із пісень про Київ.

З непересічною подією у культурному житті університету присутніх у залі привітав ректор Київського національного університету технологій та дизайну, член-кореспондент НАПН України, д.е.н., професор Грищенко Іван Михайлович.

Перед захопленими гдадачами, що повністю заповнили актову залу виступили:

Лауреат Міжнародного конкурсу - Дмитро Фощанка та лауреат Міжнародних та Українських конкурсів - Юлія Алексєєва,

Заслужена артистка України - Наталя Заболоцька,

музикант оркестру - Олександр Куліш (соло на трубі),

Лауреат Міжнародних та Українських конкурсів – Анна Тиха,

переможниця міжнародного фестивалю циркового мистецтва у Сирії, фіналістка шоу «Україна має талант» - Кристина Пісклюкова,

майстри гри на духових та ударних інструментах – члени прославленого художнього колективу.

Від імені всіх викладачів, яким у цей день пощастило долучитися до високого мистецтва, слова подяки висловив проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків       Чабан В.В.

08.10.2012