КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД цікавить професіоналів взуттєвого ринку

Усі дні виставковий стенд КНУТД  приймав відвідувачів на 25-й міжнародній виставці «Leather & Shoes», яка проходила у період з 22 по 25 січня 2013 року, у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський пр., 15).

На стенді КНУТД були представлені моделі взуття, розроблені студентами кафедри технології виготовлення шкіри (КТВШ).  А працювали там студенти-дизайнери  ІІІ, ІV, V курсів, які на очах відвідувачів створювали ескізи нових моделей взуття.

За три дні стенд відвідали підприємці галузі з багатьох регіонів України: Харкова, Дніпропетровська, Одеси, Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Запоріжжя, Миколаєва, а також Білорусі, Туреччини та інших країн. Стенд відвідали більше, ніж 50 представників підприємств, у тому числі таких, як:

«Medium», «MariMashe», «ELLE», «Spillover», «Lagoda company», «Alromaro», «Мальви», «Viscala», «Пан Тофля», «ООО Машинимпекс», «Faber», «Violetti original», «AVKexclusive», «Кредо».

Відвідувачі цікавилися розробками студентів, навчанням фахівців у КНТУД та їх кваліфікацією.

У перший день роботи - «День випускника» стенд відвідало понад 20 випускників кафедри КТВШ та КНУТД, які сьогодні працюють на підприємствах взуттєвої та шкіргалантерейної галузей, а саме: «Red point», «Укркожинвест»,  «Intertop», «MIC» та інші.

У другий день роботи - «День абітурієнта» на стенді були представлені різні спеціалізації підготовки фахівців та програми вступу до КНУТД. Зацікавлені у вступі на денне та заочне відділення залишили свої контактні дані.

Також стенд відвідали студенти коледжу легкої промисловості з метою отримання інформації щодо вступу до КНУТД.

 

Третій день був присвячений презентації комп’ютерної програми конструювання взуття «CRISPIN» британської фірми «DELCAM». Презентація зібрала зацікавлених представників підприємств - виробників взуття, 19 з яких виявило бажання навчатися на курсах вивчення даної  програми на базі КНУТД.

30.01.2013