КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч ректора КНУТД з головним дизайнером торгівельної марки Queen Євою Стрєлкіною

13 лютого відбулася зустріч ректора КНУТД Грищенка І. М., у рамках проекту «На зв’язку». На цей раз гостем була головний дизайнер торгівельної марки Queen, випускниця Університету 2006 року, Єва Стрєлкіна.

Єва розповіла про свій життєвий шлях у сфері взуттєвого модельного бізнесу, зауваживши, що вона продовжує сімейну традицію, оскільки її рідні теж займались пошиттям взуття. Розповіла про сучасні тенденції розвитку індустрії жіночого взуття орієнтованого на масового споживача та поділилася деякими секретами своєї роботи під час створення нових колекцій. Крім того, подякувала ректорові за запрошення відвідати Університет і сказала, що була приємно здивована такою увагою до себе з боку керівництва КНУТД.

Загалом, під час розмови Іван Михайлович наголосив, що він особисто небайдуже ставиться до долі випускників і саме тому започаткував проект метою якою є встановлення більш тісних контактів між випускниками та Університетом і, особливо, в питаннях пов’язаних із співпрацею.

На зустрічі, також була присутня завідуюча кафедрою конструювання та технології виробів із шкіри, Гаркавенко С. С.

Після розмови з ректором Гаркавенко С. С. провела невеличку екскурсію своєю кафедрою де продемонструвала британський новітній технологічний продукт для виробництва взуття Delcam Crispin, що вже працює на кафедрі та деякі моделі розроблені і виготовлені студентами. На зустріч Єва прийшла не одна, а з свої сином, Станіславом, який теж зацікавився навчальним процесом у КНУТД, а після відвідання кафедри всерйоз задумався щодо вступу до Університету.

У заключному слові до дизайнера ректор, жартома, взяв з неї обіцянку відвідувати Університет частіше і бути присутнім на його заходах, зокрема конкурсах у якості члена журі та й взагалі більш тісно співпрацювати з ВНЗ, на що Єва з радістю погодилась.

На фото (зліва направо): Гаркавенко С. С., Стрєлкіна Є. В., Грищенко І. М.

15.02.2013