КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Творча зустріч з народним артистом України ВАДИМОМ КРИЩЕНКОМ

21 лютого цього року у рамках святкування Міжнародного дня рідної мови відбулася творча зустріч, під назвою «Мовою рідною славимо наш університет», відомого українського поета, народного артиста України Вадима Крищенка.

На прохання Вадима Дмитровича його творчий вечір проходив досить камерно, без пафосу, хоча його поезія широко відома не тільки в Україні, але і за її межами, оскільки пісні на його вірші звучать у виконанні багатьох відомих виконавців.

В авторському виконанні, як це притаманно поету – емоційно, пролунала поезія минулих років, нові твори автора та відбулося щире, тепле спілкування з глядачами. Поет багато розповідав про свою співпрацю з видатними майстрами сцени, згадував про цікаві моменти особистого життя, які стосувалися його творчості. На зустрічі відбулася презентація веб-сайту поета, створеного студентами КНУТД.

Багато слів під час виступу було сказано про збереження рідної мови, що допомагає самоідентифікуватися нації та збагатити її духовний потенціал.

Наприкінці зустрічі ректор Університету Грищенко І. М., у словах подяки до поета-пісняра відзначив про особливу атмосферу, що панувала у залі і свідчила про глибоке шанування до творчості поета.

Під час виступу поета-пісняря

 

Проректор Каплун В. В. проводить презентацію особистого веб-сайту Крищенка В. Д.

 

Слова подяки ректора Грищенка І. М. наприкінці зустрічі з поетом

 

Емоції слухачів підчас виступу поета

25.02.2013