КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Професор Чадха стажує своїх учнів

Професор Херш Чадха продовжує свою благодійну діяльність по відношенню до нашого университету. Після створення фотостудії та оснащення її найсучаснішим обладнанням у ній можуть вчитися та працювати студенти, які обрали своїм майбутнім фахом фотодизайн.

Ще одним напрямом діяльності Професора Чадха  є навчання моделей вмінню правильно себе тримати на подіумі, у студії, у багатолюдному місті або на природі, словом, у будь-яких ситуаціях, в яких професіонали повинні працювати та успішно проводити фотосесії.

Серед тих, кому пощастило потрапити в число учнів Професора Чадха, студентка групи ФСП-07 Світлана Сокур.  Вже вдруге вона виїжджає з Професором та його досвідченою командою на стажування. Перша подорож до Дубаю залишила незабутнє враження у Світлани: «Мені все дуже сподобалось, кожен день був насиченим і цікавим. Професор проводив лекції на теми: здоровий сон, грамотна мова, правильне харчування, догляд за волоссям і т. д. Зі мною працювала ціла команда професіоналів. Було багато різних фотосесій. Я фотографувалась у пустелі, з конем, у галереї, з діамантами і т. д. А також зі мною працювала професійна візажистка. Море вражень від поїздки».

И ось нова поїздка. Звіт про неї Світлана підготувала на прохання Професора спеціально для сайту КНУТД:

 

«У листопаді минулого року Професор Х. Чадха  запросив мене на фотосесію до Непалу, який знаходиться між Індією та Китаєм, у м. Катманду.  

Під час фотосесій я використовувала всі навички, які отримала на попередніх стажуваннях, згадала усі лекції Професора. Завдяки Професору і стажуванням, я стала професійною моделлю.

Мене просто зачарувала своєю колоритністю ця країна, люди, культура. Кожен день був цікавим по-своєму. Була фотосесія в індійському костюмі (сарі) з шикарними національними прикрасами біля старовинних палаців, також у сарі фотографувалась з діточками та монахами.

 

Була фотосесія у білій сукні, у шикарному інтер’єрі, де ми використовували різноманітні предмети (вазу з квітами, кришталь, світильники і т. ін.). Разом з Професором працювала його команда, яка нам дуже допомагала у творчому процесі. 


А ще ми виїжджали на один день у гори, дорога була дуже довгою. Я побачила неземну красу, природа дуже гарна, серед гір - будинки, рисові поля.... Ми часто зупинялись і мене фотографували у рисових полях, біля бамбуку, біля екзотичних дерев і т. ін. Коли добралися до пункту призначення,  провели фотосесію у білизні, на балконі, з видом на гори. Це – найнезабутніша поїздка. 



Мені дуже подобається працювати з Професором та його командою. Я дуже задоволена результатом нашої спільної роботи. Я дуже вдячна долі за те, що познайомилась з Професором».

 

Студенти КНУТД - учні Професора Херш Чадха вже побували у Кенії, на Сейшельських островах, в Об’єднаних Арабських Еміратах. За їх ініціативою у 2011 році, під час візиту Професора до Києва і проведення протягом трьох тижнів серії майстер-класів був створений Клуб учнів Професора Херш Чадха. Члени Клубу завжди можуть скористатися фотостудією, створеною завдяки зусиллям Профессора, для того, щоб обмінятися досвідом та реалізувати свої ідеї.

Члени Клубу бажають Професору міцного здоров’я та дякують йому за участь в їх долі.

28.02.2013