КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Новий етап розвитку фотостудії «Prof. Hersh Chadha Studio»

21 березня 2013 року відбулося засідання Клубу учнів професора Херш Чадха - спонсора однойменної фотостудії, створеної в КНУТД. Участь у цьому заході взяло 25 студентів кафедри дизайну, спеціалізації фотовідеодизайн.

Засідання відкрив провідний фахівець відділу маркетингових комунікацій Овчарек Володимир Євгенович, який розповів про професора Херш Чадха, про історію створення фотостудії КНУТД і про ті можливості, які надає студентам участь у діяльності Клубу.

Своїм досвідом фотозйомок на стажуваннях, організованих професором Херш Чадха у ОАЕ та у Кенії, поділився студент 5-го курсу кафедри дизайну Квасов Андрій.

Студентка-випускниця КНУТД, Сокур Світлана, розповіла про фотосесії, які були організовані професором Херш Чадха у ОАЕ, Непалі та на Сейшельських островах.

Директор будинку моделей КНУТД, Володічева Олена, розповіла студентам про необхідність постійної взаємодії фотографів, моделей і дизайнерів.

По закінченні старший викладач кафедри дизайну Доброскок Максим Миколайович ознайомив студентів з новими можливостями і планами роботи фотостудії.

Головною подією стало створення веб-сайту (http://www.knutd-photostudio.com.ua), на сторінках якого свої фотографії тепер можуть розміщати члени Клубу. Відбір і рецензування робіт буде здійснювати редакційна колегія, до складу якої увійшли організатори Клубу Овчарек В.Є. і Доброскок М.Н., а також ст. викладач кафедри дизайну Потанін С.Є., студенти Квасов А., Сокур С.

Застосувати свої здібності члени Клубу зможуть у численних заходах, які пройдуть у 2013 році, а саме: фотовиставках на сайті фотоклубу; фотовиставках у Музеї КНУТД; студентському Фестивалі «Експо-Зірка»; виставці фотоконкурсі «Гаряча Крига»; фотовиставках Національної спілки фотохудожників України; заняттях на торгово-промислових виставках; роботі у фотостудії. 

Отже, пропозиції надійшли. Настала черга студентів замислитися над своїм вибором...

26.03.2013