КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Звітна конференція Наукового товариства студентів та аспірантів Київського національного університету технологій та дизайну

У відповідності до положення про наукове товариство студентів та аспірантів 20 березня 2013 року відбулася звітна конференція Наукового товариства студентів та аспірантів (НТСА). У конференції брали участь студенти, аспіранти, молоді вчені та провідні науковці університету.

 

Конференцію урочисто відкрив ректор університету, професор, доктор економічних наук, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, заслужений працівник освіти України Грищенко Іван Михайлович.

Ректор наголосив про необхідність створення умов та активізації наукової роботи серед студентів, аспірантів та  молодих вчених шляхом підготовки науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації, проведення актуальних наукових досліджень та підтримки діяльності наукових шкіл  університету.

      

Зі звітною доповіддю  виступив голова НТСА, к.т.н., доцент Кожушко Роман Юрійович, в якій окреслив  плани та перспективи роботи товариства.

 

Гостем конференції був  голова Міжнародної громадської організації «Молодіжний бізнес формат» Логвиненко Володимир Анатолійович,  який поділився досвідом втілення сучасних технологій у розвиток молодіжного руху у сферах науки та інновацій, здорового способу життя.

  

Важливі пропозиції, щодо удосконалення діяльності НТСА КНУТД були запропоновані деканом Факультету економіки та бізнесу, д.е.н., професором Ігнатьєвою Іриною Анатоліївною, д.т.н., професором кафедри технології та конструювання швейних виробів Березненком Миколою Петровичем, які акцентували увагу на впровадженні вітчизняних наукових розробок, спрямованих на технологічне оновлення та відродження національного виробника.

Про важливість програмних засад розвитку діяльності товариства, сформульованих ректором університету, відзначив  проректор з наукової та інноваційної роботи Каплун Віктор Володимирович.

Конференція наукового товариства студентів та аспірантів викликала велику зацікавленість з боку керівників наукових шкіл, молодих вчених, аспірантів та студентів університету.

26.03.2013